Toftegaard Gartneri – mere end et Gartneri !

toftegaard

syd for Køge ligger en perle – En perle for gastronomisk interesserede havefolk. Dem der gerne vil kunne plukke deres egne tomater og Chili samt nippe dagligt af alverdens krydderurter, for at sætte lidt krydderi på sommermaden. 

Der er mange steder hvor man kan købe krydderurter, tomater og andet spiseligt, men der er ikke mange steder hvor man bliver omfavnet af et meget positivt univers, når man er i købsøjeblikket. Toftegaard Gartneri formår at give en fantastisk kundeoplevelse, og det går de ved at arbejde strategisk med kundeoplevelsen.

Ejeren Lene Tvedegaard og hendes medarbejder Anette — deltog i efteråret i et udviklingsforløb med RUC, hvor de over 4 hele dage fik et teoretisk indblik i hvordan oplevelsesøkonomien kunne bruges i deres virksomhed. Det skal lige siges, at oplevelsesøkonomi på ingen måde var fremmed for Lene og Anette, da Toftegård allerede havde en fantastisk omsorg for deres kunder og gav dem en sublim kundeoplevelse, når man besøgte dem.

Ifølge Lene og Anette gav deres deltagelse i vækstforløbet dem konkret hjælp, sparring og værktøjer til at udvælge ideer, samt fokusere på disse.

Toftegaards fokus på at skabe autentiske kundeoplevelser har allerede skabet flere synlige resultater, hvor man som kunde hos Toftegaard kan opleve blandt andet – Kurser og Workshops hvor Lene Tvedegaard og hendes medarbejdere deler deres unikke viden om Krydderurter, tomater og chilier ud til interesserede.

Derudover er der også synlige forandringer i gartneriets butik, blandt andet er der lavet små afslappende miljøer, hvor man i de unikke rammer kan få et åndehul og plads til at absorberer de mange sanseindtryk.

Toftegaards gartneris mangfoldige og unikke sortiment af krydderurter, tomater , chili og for sæsonen 2014 også et særdeles bredt sortiment af bærbuske og frugt træer, kombineret med ejer Lene Tvedegaards viden og kompromisløse satsning på kvalitet, gør, at gartneriet nu også er blevet interessant for den Professionelle gastronomiske verden. Eksempelvis har nogle af landets Michelin restauranter nu opdaget det lille gartneris unikke kvalitetsprodukter og er begyndt at hente krydderurter, chili m.m. hjem til deres køkkener, og fornylig  modtog gartneriet Det Gastronomiske Akademis hædersdiplom.

Efter sæsonen 2013, viste ideen sig at være et særdeles aktiv for Toftegaard gartneri.

Skriv en kommentar

Grønne regionale madoplevelser | kontakt Lis Andresen på la@greencenter.dk og telefon 20 47 74 49 | se også siden kontakt