Seminar om – ”Convenience food”

seamless pattern with forks, spoons end knifes. Vector illustrat

 

.”Convenience food” – ”nem mad” – ”hurtigmad”- ”færdigmad” – kært barn har mange navne!

Convenience food er en hastigt voksende tendens inden for såvel forbrug af fødevarer som markedet for udbud af fødevarer-produkter og fødevare-løsninger i Danmark.

Seminaret ser convenience food som en lang række erhvervsaktiviteter, der tilbyder mere eller mindre færdige måltider til forbrugerne: take away, måltids/måltids-ingrediens udbringning, kantiner, små restauranter, færdigmåltider i supermarkeder m.v.

Convenience food er typisk blevet opfattet som produkter og måltider af en ringere kvalitet – Men her ser markedet ud til at være i gang med at levere meget mere forskellighed.

Men hvad dækker convenience food i det hele taget over?

Hvor meget og hvor indgår convenience food i madens jord-til-bord kæde? Og hvordan står convenience food i forhold til en række aktuelle fødevare-emner, så som økonomisk vækst og jobskabelse, sundhed, miljø, risiko og etik? Med dette seminar forsøger vi som forskere involveret i projektet GRO at tage temperaturen på convenience food og dets position i samfundet ved at bringe forskere og virksomheder på feltet sammen.

Se hele programmet, samt yderligere detaljer – Seminar om nem mad 24 6

Skriv en kommentar

Grønne regionale madoplevelser | kontakt Lis Andresen på la@greencenter.dk og telefon 20 47 74 49 | se også siden kontakt