Samarbejde får fødevareerhvervet til at blomstre

Fødevareprojektet er i sin sidste fase. Samtidig spirer de gode oplevelser med lokale fødevarer frem i Region Sjælland. Nu begynder virksomheder og køkkener for alvor at mærke effekten af deres samarbejde med os, og der er kommet større fokus på lokale råvarer i regionen. Den positive udvikling behøver ikke at stoppe her. Embedsfolk, politikere og erhvervet vil også fremadrettet kunne bruge vores erfaringer og løsningsmodeller til at udnytte de potentialer, der er på fødevareområdet.

Se flere resultater

1. Peter Thorlin siger:

Hvorfor stopper I nu, hvor vi for alvor er kommet i gang?
    Er det bureaukratiet omkring EU-programmerne, der igen standser udviklingen?

Svar
  2. Søren Sørensen siger:

Ja projektet slutter jo med udgangen af august i år desværre og det ser ikke umiddelbart ud til at det kan lade sig gøre at fortsætte uden bevillinger. Men du har ganske ret, at det er en skam at stoppe nu hvor der er så mange gode erfaringer at trække på.

Svar