RUC tilbyder nyt innovationsforløb i Oplevelsesbaseret Innovation for Region Sjællands Turisme virksomheder

untitled

Mange taler om “kundeoplevelsen” som et helt afgørende konkurrenceparameter nu og i fremtiden. Men hvordan skaber man værdi gennem oplevelser?

Deltag i et unikt vækstgruppeforløb, få ny inspiration og realisere konkrete idéer til, hvordan du kan arbejde strategisk med kundeoplevelsen, så din virksomhed får et stærkere brand, mere loyale kunder og øget omsætning.

Vækstgruppeforløbet er en unik ramme for læring og forretningsudvikling, og undervisningen vil variere mellem teori og praksis. Den vil bestå af korte indlæg, konkrete virksomhedscases og praktiske øvelser med fokus på at skabe værdi i din virksomhed.

Læs hele invitationen og program for Oplevelsesbaseret innovation april 2013