Publikationer

Her finder du GROs resultater og publikationer

Oktober 2014 – Evalueringsrapport

August 2014 – Håndbog – Action Learning

August 2014 – Håndbog – Det Kreative Fødevarelaboratorium

August 2014 – Håndbog – Udvikling og markedsføring af madoplevelser

August 2014 – Håndbog – Branding

August 2014 – Håndbog – Oplevelsesbaseret Innovation

Juli 2014 – Markedsundersøgelse – Lokal Mad, nu og i fremtiden

Maj 2014 – Magasinet Smag – om mad og oplevelser

Februar 2014 – Håndbog om Mangfoldighed, nicheproduktion og gastronomiske kundeoplevelser  

November 2013 – Analyse af Unges madkultur

November 2013 – Analyse af unges madkultur, Sammenfatning

August 2013 - Øko oplevelse erfa 2013_ small pdf rapport med erfaringer fra

“økologiske oplevelser” delen af projektet. Klik her for I-paper version

Maj 2013 - A5-folder om Local Cooking til uddeling på bl.a. konferencer

4. april 3012 - Local Cooking-annonce i Mad & venner

14. december 2012 - Økologisk Oplevelses Magasin som I-paper

30. november 2012 - Guide til videndomæne-innovation

18. september 2012 - Faktaark fra Økologisk Oplevelsesinnovation

21. august 2012 - Økoprofil i Region Sjælland

12. juni 2012 - Økologisk Oplevelses Magasin

27. marts 2012 - Evalueringsrapport Gyldenholm

Tre orienterende artikler om GRO:

GRO er vitaminer til vækstvirksomheder i Region Sjælland

grønne oplevelser skal skabe vækst

kompetenceudvikling i storkøkkener og kantiner

 

 

Grønne regionale madoplevelser | kontakt Lis Andresen på la@greencenter.dk og telefon 20 47 74 49 | se også siden kontakt