Regional mad har omsat for over en kvart million på 4 dage

FoodGourt

Roskilde Festival er ikke i tvivl om potentialet med regionale bodkoncepter. I vores levende madlaboratorium, Roskilde Foodcourt, på Roskilde Festival 2013 serverede Faxe Egnsret og Madhus Lolland-Falster udelukkende regionale råvarer i deres madboder for de sultne festivalgæster. Nu er regnskabet gjort op, og de to madboder omsatte tilsammen for knap 300.000 kr. Festivalen håber over de næste år at have mindst fem madboder, der baserer deres menu på regionale fødevarer.

Artikel i Ajour

2 Kommentarer

  1. Peter Thorlin siger:

    GRO-projektet har været en stor støtte for vores Fødevarenetværk i arbejdet med at komme med på Roskilde Foodcourt både i 2013 og i 2014. Vi er ved at etablere et samarbejde med andre madboder på Foodcourt for at få en større madbod i 2015. Hvis andre fødevarenetværk fra Region Sjælland er interesseret i at høre mere om vores erfaringer og et eventuelt samarbejde om en madbod på Roskilde Festivalen i 2015 kan de kontakte os på peter@madhuslollandfalster.dk

    Svar
    • Søren Sørensen siger:

      Hej Peter
      Det lyder rigtig godt.
      Hvis du har brug for hjælp til at kontakte andre fødevarenetværk i regionen, siger du bare til.
      Hilsen Søren
      Grønt Center

      Svar

Skriv en kommentar

Grønne regionale madoplevelser | kontakt Lis Andresen på la@greencenter.dk og telefon 20 47 74 49 | se også siden kontakt