Omtale

Her kan du finde omtale af GROs aktiviteter i forskellige medier.

Aktiviteter og forskning fra RUC 2013

Mad & Turisme giver fremgang sammen – Børsen 15. oktober 2013 Af Professor Jon Sundbo RUC

Last Edition af Økologiske oplevelser Økologiske oplevelser 2013 (ny d 26_06_13) small

Torvehaller skal genoplive døende bymidter i provinsen - Politiken

Gastro Turisme kan hjælpe udviklingen i Danmarks yderområder Artikel Levnedsmiddelbladet aug 2013 - Levnedsmiddelbladet

Artikel om Lokal mad bragt på DR Artikel I LEV NU DR . DR

Forskningsartikel om Local Food  artikel - /

GRO understøtter innovation hos verdens næstbedste chokoladeproducent En chokoladefabrik er på vej

Invio Nyhedsbrev – Et konkret eksempel på, hvordan forskning gør en forskel i et lille lokal miljø. Mere – Klik her

Omtale af innovationsforløb gennemført af RUC 2012

Panesco-succesen: Panesco går ind i detailhandelen

Foodculture artikel: Introduktionskurser gik varmere end varmt brød

Omtale ifm. GROs aktiviteter på Roskilde Festival

Artikeloversigt: kulinarisk medieomtale 2013

Artikeloversigt: Mobilguide til festivalens madoplevelser

Artikeloversigt: Økologisk oplevelse – Green Spot

Artikeloversigt: Levende madlaboratorium

Artikeloversigt: Innovation – Midlertidig madproduktion

Omtale af Baltic Cooking og fødevarevirksomheder i Region Sjælland

Artikelsamling: Baltic Cooking og smag på øerne, Smag og behag nr. Juli-august 2012

Omtale af arrangementet “Her må man lege med maden” på Gyldenholm Gods d. 12 marts 2012.

Artikel: Idéer skaber fremtidens fødevarer, Sjællandske d. 13. marts 2012

Artikel: Leg med maden, Sjællandske d. 13. marts 2012

Omtale af Det Kreative Fødevarelaboratorium

Artikel: Start-spark til fødevare-virksomheder, Folketidende 29. november 2011

Omtale af kulinariske oplevelser og den lokale menu

Artikel: Mad er trumf på turisme-menu, Folketidende 29. november 2011

Artikel i det russiske Elle, sommer 2012

Artikel i russisk mad- og livsstilsmagasin, sommer 2012: Denmark-presse

Artikel i det nederlandske magasin Food and the City, vinter 2012

Artikel i japansk magasin, sommer 2012

Artikel i det russiske magasin Bread and Salt_marts_2013.

Artikel i det svenske Gourmet, maj 2013

Artikel i det franske Trois Etoiles, xxx 2013

Artikel i Der Tagesspiegel, 06.06.13

Artikel i Der Tagesspiegel, online, 12.06.13

Artikel i Østdansk Turismes magasin Oplev, juni 2013.

3 posts: GRO på russisk blog-1GRO på russisk blog-2 og omtale på Facebook-side, juni 2013.

Webudgave af helsidesartikel i Moskvas førende erhvervsmagasin, Kommersant, juni 2013.

Omtale af projektets opstart

Artikel: Mad skal løfte Region Sjælland, LandbrugØst 29. november 2011

Omtale af Local Cooking 2013

Artikel i Sjællandske om konkurrencen og en af deltagerne, 13. februar 2013

Faxenyt.dk, 18. februar 2013

Artikel i Mad & venner, februar 13

Artikel i Ugeavisen – 2013-03-06

Horesta-nyhedsbrev 11.03.13

Vinderen af Local Cooking 2013 – ØDT-nyhedsbrev 13.03.13

Artikel i Folketidende 14.03.13

Billedserie (6 af 16), Folketidende.dk 13.03.13

Presseklip fra Horesta, 14.03.13

Omtale på Landbrugsavisen.dk, 14.03.13

Artikel i Jydske Vestkysten juni 2013

Omtale af Nordic Cookery-optagelser

Sydsjællands Tidende uge 36 2013

SN.dk uge 36 2013

Omtale af Local Cooking 2014

19.03.14: Ugeavisen Guldborgsund

10.02.14: Lolland-Falster Folketidende

06.02.14: Sjællandske

Grønne regionale madoplevelser | kontakt Lis Andresen på la@greencenter.dk og telefon 20 47 74 49 | se også siden kontakt