Magasinet SMAG – om mad og oplevelser

Smag-forside 2014

Østdansk Turisme har produceret et inspirerende blad med 32 sider om de gode råvarer, produkterne, ildsjælene, oplevelserne, restauranterne, markederne osv. på Sjælland, Møn og Lolland-Falster. ”SMAG” med undertitlen ”De bedste fødevarer venter lige uden for (stald)døren i Danmarks ørige hjørne – Sjælland, Møn og Lolland-Falster” udkommer d. 28. maj sammen med Smag&Behag og Spis Bedre. I juni samdistribueres magasinet med Mad&Venner og KULØR på Sjælland, og desuden oversættes magasinet til svensk og udkommer sammen med juni udgaven af Mat&Vänner.

Magasinet indledes med teksten:

”Vidste du, at verdens bedste ost produceres på Lolland? At grøntavlere fra Lammefjorden leverer grøntsager til Københavns Michelin-restauranter? At den smukke natur i Nationalpark Lejre forsyner Noma med bær? At flere af de vine, der produceres i Region Sjælland, er blevet kåret til ’Årets Danske Vin’? At frugttræerne på Sydsjælland, Møn og Lolland-Falster får lige så meget lys, som voksede de 15 breddegrader sydligere, og derfor sætter frugt i verdensklasse? Og ikke mindst: Vidste du, at du kan smage på det alt sammen – on location?”

SMAG er hermed en invitation til alle, der har lyst til at smage på nogle af alle de vidunderlige fødevarer og sætte tænderne i de mange spiselige oplevelser, der findes, når vi bevæger os lidt uden for hovedstadsområdet. Magasinet repræsenterer blot et lille udpluk af de mange spændende steder, der findes, og håbet er, at det vil blive brugt som inspiration til en masse grønne regionale madoplevelser.

SMAG udkommer i 90.000 danske og 25.000 svenske eksemplarer.

Læs det her

Magasinet kan også rekvireres ved henvendelse til Malene Haarbo, Østdansk Turisme. Kontakt: malene@visiteastdenmark.com eller mobil 40 49 45 21