Kulinarisk inspiration til danskerne …

GRO i Oplev

Feriemagasinet “Oplev” er på gaden: 32 inspirerende sider med forslag til ferier og udflugter på Sjælland, Møn og Lolland-Falster. Magasinet er trykt i 250.000 eksemplarer og distribueret sammen med gratisaviserne i Matas, Netto og SPAR i hele Region Sjælland plus København og Nordsjælland. Og 6 af de 32 sider præsenterer nogle af de mange kulinariske oplevelser, der venter lige uden for døren.

Læserne bliver taget med på en fristende tur rundt i regionen, og selv om de måske ikke planlægger at holde hele sommerferien herhjemme, så får de garanteret appetit på en lørdagsudflugt til et madmarked eller en gårdbutik, en middag på en af de 11 Local Cooking-restauranter eller et slotsbesøg, hvor hjemmebrygget øl både skænkes i glas og indgår i mange retter. En af artiklerne omhandler Roskilde Festival, som under temaet “More Than Eating” igen i år sætter fokus på økologi og bæredygtighed.

Vi sørger i øvrigt for at få fotograferet flere madoplevelser hen over sommeren, så vi har dækkende materiale til et nyt magasin til næste år.

… og til de udenlandske turister

Østdansk Turisme arbejder på at få gjort de lokale fødevarer og madoplevelser til en del af regionens turismeprofil, og Oplev indgår i markedsføringen af Sjælland, Møn og Lolland-Falster som feriedestination. De danske turister står for 2/3 af forbruget her i området, så de er den vigtigste målgruppe, men vi skal selvfølgelig også formidle muligheden for en kulinarisk oplevelse til turisterne fra bl.a. Tyskland, Sverige og Norge. Derfor har vi løbende besøg af udenlandske journalister, som vi tager med på en rundtur til forskellige restauranter, gårdbutikker og markeder. Der er altid stor begejstring for, hvad vi kan byde på af lokale specialiteter og kokkemæssig kunnen, og presseturene har resulteret i mange fine artikler om regionen som rejsemål for madglade – og gerne kræsne – turister.

 

De seks appetitvækkende Oplev-sider og eksempler på artikler i udenlandske medier finder du under menupunktet Presse.

Østdansk Turismes hjemmeside kan du finde en online-version af hele Oplev-magasinet.

Skriv en kommentar

Grønne regionale madoplevelser | kontakt Lis Andresen på la@greencenter.dk og telefon 20 47 74 49 | se også siden kontakt