Invitation til Fremtidsseminar på Roskilde Universitet

Invitation Til -  ”Præsentation af Fremtidsscenarie – Madsamfundet år 2025 !  - Markedsanalysen for Fødevareerhvervet & Lokale Fødevare, samt et forslag til hvordan Region Sjælland kan brande sig via fødevare og - oplevelser.”

GROs team på RUC har gennem den seneste tid arbejdet med at kunne give et billede af hvordan fødevareerhvervet for små og mellemstore  virksomheder ser ud i Region Sjælland, samt hvordan det kan komme til at se ud i fremtiden. Det er vi færdige med nu og derfor vil vi meget gerne præsenterer vores resultater for dig. Den nye viden vil både give inspiration til hele fødevareerhvervet, interesseorganisationer, politikere og andre der har interesse i vores fødevare og madkultur, både nu og i fremtiden.

- Hvad siger fødevareproducenterne selv ?

- Hvad er erhvervets udfordringer ?

- Hvordan ser fremtiden ud for fødevareerhvervet og madkulturen – både i Region Sjælland, men også i resten af Danmark ?

- Hvordan kan fødevareproducenterne bidrage yderligere til velstand i samfundet – Hvad er deres muligheder og potentialer ?

Alt ovenstående og meget mere vil du få svar på d. 14. i Roskilde – Vi glæder os til at se dig i august.

Se mere på vedhæftet invitation – Invitation til Fremtidsseminar for Fødevareerhvervet 2025

Med venlig hilsen & God Sommer - GROs Team på Roskilde Universitet