“Innovation is what drives the people here in eastern Denmark.”

Tareq Taylor

Sådan indleder den svenske kok Tareq Taylor en af fire inspirerende “Nordic Cookery”-udsendelser om dansk madkultur og livsstil, der bliver udsendt her i foråret 2014. Programmet blev optaget i Region Sjælland sidste sommer, hvor Østdansk Turisme bidrog til tv-optagelserne i regi af projekt GRO.

“Nordic Cookery” når ud til ca. 80 mio. husstande i over 25 lande, bl.a. vores vigtige nærmarkeder Tyskland, Sverige, Norge og Storbritannien. De fire udsendelser får uden tvivl mange seere til at vælge Danmark som næste rejsemål, og optagelserne her i regionen sikrer, at de også bliver opmærksomme på Sjælland, Møn og Lolland-Falster.