Idéer fra kursusforløb i GRO implementeres i samarbejde på Stevns

Grønne ærter

 

 

 

 

 

I forårets kursusrække for mindre fødevarevirksomheder på UCR i Roskilde og EASJ i Køge deltog næsten 80 kursister fra  60 vidt forskellige virksomheder på Sjælland, der alle arbejder med fødevarer.

Kursusrækken blev afsluttet med et tre-dages kursus “Design en oplevelse omkring dit produkt”, og her fik kreativiteten frit løb. Mange gode og spændende idéer opstod, og en af dem var et udviklingssamarbejde mellem GRO, Stevns Fødevarenetværk og VisitStevns for at gøre de lokalt producerede fødevarer mere tilgængelige for de mange turister i området.

Et første møde er afholdt på Stevns Fyr d. 14. august, hvor 15 engagerede deltagere blev enige om at arbejde videre med de mange idéer, der kom på bordet. Mødet følges op af en workshop i efteråret, hvor det er tanken at konkretisere arbejdet med idéer som bl.a.  færdige madpakker til cykelturister og gør-det-selv-aftensmads-kurve til Bed & Breakfast-gæster.

Skriv en kommentar

Grønne regionale madoplevelser | kontakt Lis Andresen på la@greencenter.dk og telefon 20 47 74 49 | se også siden kontakt