GRO tilbyder

GRO tilbyder et stort regionalt netværk af andre fødevaraktører og tværfaglighed med virksomheder der indirekte arbejder med fødevarer som f.eks. oplevelses- og turismeaktører.

GRO tilbyder at du gennem projektet kan trække på Region Sjællands videninstitutioners faglighed.

GRO tilbyder kompetenceudvikling af dine medarbejdere, knyttet op til Jeres specifikke udviklingsforløb.

GRO tilbyder at afprøve måltidsløsninger til mange på større begivenheder og events

GRO udvikler Smartphone apps med kulinariske ruter og din virksomhed kan blive et af stoppene.

GRO arrangerer pressegourmetture. Er din virksomhed også et besøg værd?

GRO hjælper din virksomhed til at skabe unikke højværdiprodukter gennem oplevelser og storytelling.

GRO guider jeres virksomhed gennem innovationsforløb med målrettede workshops indenfor f.eks. forbrugeradfærd, branding af regionale fødevarer, idegenerering og kreative processer, gastronomisk oplevelsesturisme, design og iscenesættelse af måltidsoplevelser.

GRO har ikke kun fokus på produkt og måltidsorienteret innovation men i lige så høj grad nye måder at indkøbe, emballere, håndtere, opbevare, opvarme/nedkøle og præsentere produkterne.

Grønne regionale madoplevelser | kontakt Lis Andresen på la@greencenter.dk og telefon 20 47 74 49 | se også siden kontakt