Design en oplevelse omkring dit produkt

Om kurset:

Hvordan styrker du din virksomheds profil, brand og afsætning? Det kan gøres, hvis du gør strategisk brug af oplevelser. På dette tre-dages kursus får du redskaberne til at bruge oplevelser som generator for moderne forretningsudvikling.

Du får indsigt i oplevelsesøkonomiens mange facetter og i, hvorledes oplevelsesøkonomien kan bruges strategisk til at opnå økonomiske, miljømæssige og samfundsmæssige fordele for virksomheder indenfor fødevaresektoren, herunder både storkøkkenet, gårdbutikken eller restauranten. Vi vil desuden lægge vægt på, hvordan strategiske værdikæde-samarbejder kan styrke oplevelsesprodukterne.

Du bliver fortrolig med de vigtigste elementer i oplevelsesdesign og den unikke kundeoplevelse, således at du kan udnytte disse elementer i dit professionelle arbejde. Du får desuden afprøvet forskellige typer oplevelser og arbejdet med innovation af oplevelser, således at du er i stand til selv at håndtere sådanne aktiviteter i fremtiden og selv iværksætte nye.

Efter kurset vil du være i stand til at igangsætte egne oplevelsesinitiativer med det klare mål at styrke din indtjening, dit brand eller din kundeloyalitet. Du vil kunne vurdere, hvilke typer oplevelser du skal bruge, alt efter formålet, og have kompetencerne til selv at designe eller opgradere eksisterende produkter i din virksomhed.

Kursusnummer.: 3.09
Hvornår: 6.5., 7.5. og 22.5 – 2013, kl. 9 – 16
Hvor: UCR, Maglegårdsvej 8, 4000 Roskilde
Undervisere: Oplevelsesøkonom Line Maria Bram Pedersen, konsulent og partner i Green InSight, udviklingskonsulent Maj-Britt Duus, UCR, samt kok og faglærer Pelle Sonn, UCR

Deltagergebyr: Gratis. Der opkræves kr. 850 ved manglende fremmøde uden afbud.
Tilmelding: Vibeke Kapper Vollmer – vkv@ucr.dk

Nærmere oplysninger: