Afslutningskonference om innovation på fødevareområdet

Forside folder korrigeret

Vær med når vi sætter spot på lokale fødevarer, effektiv praksis og frugtbare netværk

Konferencen afholdes den 26. august 2014, klokken 9-16,  i Andelslandsbyen Nyvang ved Holbæk

Det ambitiøse fødevareprojekt GRO – grønne regionale madoplevelser – slutter med udgangen af august 2014. Heldigvis er der kommet større fokus på gode oplevelser med lokale fødevarer i Region Sjælland, og virksomheder og køkkener begynder for alvor at høste frugterne af deres samarbejde med os. Den positive udvikling behøver ikke at stoppe med projektet. GRO ønsker at sende fødevareerhvervet godt ind i fremtiden. Vi inviterer derfor producenter og andre, der arbejder med at udvikle og skabe vækst på fødevareområdet, til en inspirerende afslutningskonference.

På konferencen deler vi sammen med ti lokale virksomheder ud af erfaringer og resultater fra vores samarbejde i GRO-projektet, hvor vi har gennemført forskellige innovationsprocesser og uddannelsesforløb.

Se invitation: GRO_Invitation_160614

Program for dagen: GRO_Program_160614

Indlæg til konferencen: GRO_Indlæg_160614

Velkommen den 26. august.