Afslutningskonference med 110 deltagere

Der blev lyttet intenst til de mange oplæg!

Der blev lyttet intenst til de mange oplæg!

Afslutningskonference

Konferencen med 110 deltagere blev holdt den 26. august i Andelsbyen Nyvang i Holbæk og var skræddersyet til at inspirere producenter, beslutningstagere og andre, der arbejder med at udvikle og skabe vækst i fødevareerhvervet i Region Sjælland og på landsplan.

GRO og ti fødevarevirksomheder fra Region Sjælland delte på konferencen ud af deres erfaringer og resultater fra projektets forskellige innovationsprocesser og uddannelsesforløb. Fokus var på innovation af kvalitetsfødevarer samt udvikling og markedsføring af kulinariske oplevelser for regionens borgere og gæster.

Kærlighed og kanter serveret med samme!

Kærlighed og kanter serveret med samme!

Ligesom i projektet var konferencens omdrejningspunkt praksis. Derfor blev der også til frokost serveret en fortolkning af de sidste 2 års vinderretter fra ”Local Cooking” konkurrencen, der er udviklet i projektet. Retterne blev som i konkurrencen produceret af lokale råvarer fra området og tilberedt af vinderrestauranterne. Restaurant SuRi fra Holbæk serverede sidste års vinderret ”Fjorden og Jorden” til forret og buffeten bestod dette års vinderret ”Kærlighed og Kanter” tilberedt af og Elmely Kro ved Ugerløse. Sidste års vinderret blev serveret mere en 5000 gange på restaurant SuRi og forhåbentlig vil mindst samme antal blive tilberedt på Elmely Kro i år.

Håndbøger opsamler erfaringer

Som afslutning på projektet er der udgivet 5 håndbøger der opsamler erfaringer fra de 3 år samarbejdet har stået på. Håndbøgerne med titlerne Action Learning, Det kreative fødevarelaboratorium, Udvikling og markedsføring af madoplevelser, Branding samt Oplevelsesbaseret Innovation, kan alle downloades på hjemmesiden regionalemadoplevelser.dk, eller bestilles hos Grønt Center på tlf. 54607000, så længe der er trykte eksemplarer på lager.

På projektets hjemmeside er der endvidere samlet andre publikationer til download, der er udgivet i løbet af projektet. Find dem under fanen publikationer, eller klik på den enkelte forside herunder.

 GRO_1_HåndBog_UCR_Cover_270814GRO_2_HåndBog_GRO_Cover_270814

GRO_3_HåndBog_ØDT_Cover_270814

GRO_4_HåndBog_RUC_Branding_Cover_270814GRO_5_HåndBog_RUC_Oplevelse_Cover_270814

Skriv en kommentar

Grønne regionale madoplevelser | kontakt Lis Andresen på la@greencenter.dk og telefon 20 47 74 49 | se også siden kontakt