5.200 vinderretter

Fjorden og jordenRestaurant SuRi i Holbæk, der vandt Local Cooking 2013, har hen over sommeren solgt ikke færre end 5.200 kuverter af vinderretten ”Fjorden og jorden”. I perioden fra marts-oktober har restauranten oplevet en omsætningsfremgang på 15 %.

Østdansk Turisme har bidraget til at synliggøre Local Cooking-restauranterne, men det, der gør forskellen, er, hvordan restauranterne selv anvender konkurrencen i deres markedsføring. Det nytter helt klart at være ”fremme i skoene” med skiltning, menukort, kontakt til de lokale medier osv.

Næste års Local Cooking-konkurrence finder sted tirsdag d. 25. marts 2014 og arrangeres under GRO-projektet i et samarbejde mellem Celf, Horesta, Grønt Center og Østdansk Turisme.

Skriv en kommentar

Grønne regionale madoplevelser | kontakt Lis Andresen på la@greencenter.dk og telefon 20 47 74 49 | se også siden kontakt