10 kulinariske oplevelses-ruter i Region Sjælland

Smagen af Danmark-appNu videreudvikler Østdansk Turisme og Smagen af Danmark foreningens app, som også hedder Smagen af Danmark. I løbet af vinteren skal der lægges 10 kulinariske oplevelses-ruter ind, som kan inspirere til en spændende udflugt i Region Sjælland. Vi udvikler ruter med forskellige temaer, så der bliver noget for enhver smag.

Arbejdet med at udvikle ruterne går i gang inden længe, og forslag til temaer er meget velkomne. Producenter og oplevelses-virksomheder, der er interesserede i at være med, kan også melde sig på banen nu. Dog kan vi ikke love alle, at de kommer med, da vi har et begrænset antal ”pladser” på ruterne.

Det vil være omkostningsfrit det første år for de ca. 30 virksomheder, der bliver udvalgt til at være med på ruterne.

Henvend dig til Malene Haarbo, Østdansk Turisme, på malene@visiteastdenmark.com.

1. Hejsa

Jeg har længe arbejdet på at etablere “torveruter” til klynger af gårdbutikker i forbindelse virksomheder, der producerer førevarer både nord og syd for Roskilde.

Vi er nået så langt, at vi har fået udviklet specialkort med bl.a. gårdbutikkerne for at område omkring Lerje og et område omkring fuglereservatet ved GundsømagleSø nord for Roskilde.

Jeg deltager meget gernei ev. møde for at gøre nærmere rede for arbejdet indtil nu – og nogle af tankerne for fremtiden.

Vh
    Jørgen Skou Larsen